De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

In Nijmegen kun je door middel van mobiel parkeren op een aantal dagen in juni en juli gratis parkeren. Je kunt via SMSParking mobiel parkeren door je aan en af te melden via SMS-, APP-, Internet- en SmartPhoneParking.

De dagen dat je gratis kunt parkeren zijn:
30-jun-2012
01-jul-2012
14-jul-2012
15-jul-2012
21-jul-2012

Hoe werkt mobiel parkeren in Nijmegen?
Het werkt hetzelfde als je gewend bent in andere steden waar je SMSParking gebruikt. Bij aankomst start je jouw parkeeractie door het zonenummer van de parkeermeter in Nijmegen en je kenteken door te geven. Dit doe je door een sms te versturen naar 4030, (mobiel) internet of APP-Parking. De parkeercontroleur van de gemeente Nijmegen kan aan de hand van jouw kenteken zien of je betaald hebt. Wanneer je wegrijdt stop je de parkeeractie op dezelfde manier en betaald alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd!

In Nijmegen heb je geen kaartje achter de voorruit nodig. Na registratie kun je direct gebruik maken van mobiel parkeren via SMSParking.

In Nijmegen geldt tevens tot en met 31 juli nog steeds de actie van gratis registratie en het ontvangen van een parkeerbonus. Lees hier verder voor de voorwaarden van die actie...

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.