De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Betalen via uw PC voor bezoekende familieleden of klanten.
Ontdek in deze instructievideo hoe eenvoudig dat geregeld kan worden via de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke Webinterface van InternetParking!

[youtube]XLGVK_ZbnLE[/youtube]


 

InternetParking is een van de diensten van SMSParking naast het sms parkeren, SmartPhoneParking en APP-Parking. Klanten van SMSParking misten nog de mogelijkheid om betaald parkeren voor hun visite te regelen. Dezelfde vraag kregen wij ook uit de zakelijke hoek waar bedrijven het betaald parkeren voor hun bezoekende relaties ook graag zouden willen regelen via een manier die volgens hetzelfde principe als sms parkeren werkt, maar dan niet wordt gekoppeld aan een telefoonnummer.

SMSParking heeft daarvoor het volgende bedacht;

InternetParking

Een aantal punten waarop u moet letten bij het gebruik van InternetParking:

  1. InternetParking kunt u alleen starten/stoppen via het internet door in te loggen op de persoonlijke pagina. Een sms bericht sturen naar 4030 met de letter "q" zal bij InternetParking niet de parkeeractie stoppen!
  2. Bij InternetParking kunnen alleen e-mail reminders worden ingesteld dat de parkeer actie nog actief is!
  3. Particulieren kunnen maximaal 5 InternetParking acties tegelijk starten, voor zakelijke klanten is dat onbeperkt!
  4. Houd er a.u.b. rekening mee dat de sessie van een webpagina automatisch na 10 minuten verloopt en dat u dan opnieuw zult moeten inloggen om InternetParking af te melden.

 

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.