De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

APP-Parking™, de nieuwste app voor mobiel betaald parkeren, legt de lat weer een stukje hoger. Alles draait daarbij om optimaal gebruikersgemak. Zo geeft APP-Parking™ met behulp van GPS aan waar je de auto geparkeerd hebt, maar APP-Parking™ biedt meer!

Met APP-Parking™ hoef je dus niet meer te zoeken naar een parkeerautomaat want die zoekt de app voor jou. Daarnaast kun je ook kiezen tussen parkeren voor een periode met een eindtijd of geheel flexibel, en mocht je wegrijden van je parkeerplaats zonder je af te melden, dan doet APP-Parking™ dit automatisch voor jou. Met APP-Parking™ kan je zelfs het parkeergeld betalen voor meerdere auto’s tegelijk en mocht je vergeten hebben waar je de auto hebt geparkeerd, dan volstaat een druk op de knop en APP-Parking™ navigeert je zo naar de plek waar je auto geparkeerd staat.

"Mobiel parkeren wordt steeds actueler" zegt Mladen Ciric van APP-Parking™, "de parkeerder is veeleisend waaraan we met APP-Parking™ een uitstekende invulling menen te geven. Wij zijn al jaren actief met het gewaardeerde sms parkeren en hebben deze ervaring aangewend om tot APP-Parking™ te komen". De app is ontwikkeld door het Nederlandse Applisive. “Dit soort app's maken wij het liefst, app’s waarmee echt nieuwe diensten worden geboden” aldus Martijn van Nieuwland van Applisive.

APP-Parking™ is vanaf deze week te gebruiken in Amsterdam, Amersfoort, Haarlem, Enschede en Nijmegen. Later dit jaar kan APP-Parking™ ook gebruikt worden in o.a. Rotterdam, Den Bosch en Schiphol.
APP-Parking™ draait op Android. Binnenkort volgt de versie voor de iPhone en later ook nog voor de BlackBerry.

APP-Parking™ is een dienst van SMS Parking BV, aanbieder van diensten als SMSParking, InternetParking en SmartPhoneParking.

Meer informatie over mobiel sms- en app parkeren via SMSParking of op www.app-parking.nl, mailen naar info@smsparking.nl of bel 020-5160139 , Mladen Ciric.

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.