De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Mobiel Parkeren via SMSParking in Almere

Mobiel parkeren in Almere van start vanaf 11 April 2012

Vanaf 11 april kun je met SMSParking parkeren in Almere. Met mobiel parkeren van SMSParking betaal je dan ook in Almere per minuut en dus alleen voor de geparkeerde tijd. In Almere kun je mobiel parkeren door je aan en af te melden via SMS-, APP-, Internet- en SmartPhoneParking.

Hoe werkt mobiel parkeren in Almere?
Het werkt hetzelfde als je gewend bent in andere steden waar je SMSParking gebruikt. Bij aankomst start je jouw parkeeractie door het zonenummer van de parkeermeter in Almere en je kenteken door te geven. Dit doe je door een sms te versturen naar 4030, (mobiel) internet of APP-Parking. De parkeercontroleur van de gemeente Almere kan aan de hand van jouw kenteken zien of je betaald hebt. Wanneer je wegrijdt stop je de parkeeractie op dezelfde manier en betaald alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd!

In Almere heb je geen pasje nodig achter de voorruit.

Naast Almere (11 April ) kun je al parkeren in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Utrecht, Amersfoort, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Beverwijk, Nijmegen, Arnhem en Enschede en kun je binnenkort ook Mobiel parkeren via SMSParking in Alkmaar (30 maart), Hengelo (31 maart), Hoorn (15 april) en zeer binnenkort wordt ook de datum voor Den Haag en Scheveningen vastgesteld.

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.