De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Naast Utrecht ook SMSParking in Alkmaar en Beverwijk begin 2012

Naast Utrecht is nu ook bekend geworden dat Alkmaar en Beverwijk begin 2012 mobiel parkeren van SMSParking invoeren.

Wanneer mobiel parkeren via SMSParking in Alkmaar en Beverwijk 2012?
SMSParking verwacht naast Utrecht in het eerste kwartaal van 2012 ook mobiel parkeren te kunnen introduceren in Alkmaar en Beverwijk. Met mobiel parkeren van SMSParking betaalt u dan ook in deze gemeente per minuut en dus alleen voor de geparkeerde tijd. In Utrecht, Alkmaar en Beverwijk kunt u een parkeeractie aan- en afmelden via SMSParking, APP-Parking, InternetParking en SmartPhoneParking.

Vanaf begin november zullen eerst Den Bosch en Rotterdam worden geactiveerd. Rotterdam zou eigenlijk 1 oktober beginnen maar de activering heeft wat vertraging opgelopen. De nieuwe datum is vastgesteld op 1 november.

Hoe werkt mobiel parkeren?
Het werkt hetzelfde als u gewend bent in andere steden waar u SMSParking gebruikt. Bij aankomst start u uw parkeeractie door het zonenummer van de parkeermeter en het kenteken door te geven. Dit doet u door een sms te versturen naar 4030, (mobiel) internet of APP-Parking. De parkeercontroleur van de gemeente kan aan de hand van uw kenteken zien of u betaald heeft. Wanneer u wegrijdt stopt u de parkeeractie op dezelfde manier en betaald alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd!

Vragen over SMSParking in Rotterdam, Den Bosch, Alkmaar, Beverwijk en Utrecht kunt u mailen naar info@smsparking.nl.

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.