De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

SMSParking breidt haar diensten in december flink uit!

Vanaf 1 december start SMSParking met mobiel parkeren in Vlaardingen en Roosendaal. Op 5 december komen daar Geleen en Sittard bij. Op 15 december start dan ook Bergen op Zoom.
Ook voor januari en februari van 2013 staan een aantal gemeentes klaar om geactiveerd te worden waaronder Tiel, Oisterwijk en Oosterhout.

Mobiel parkeren in de gemeenten Vlaardingen en Sittard/Geleen werkt hetzelfde als in andere gemeentes waar SMSParking geactiveerd is. Bij aankomst start men een parkeeractie door het zonenummer van de parkeermeter en het kenteken door te geven. Dit doet men door een sms te versturen naar 4030, (mobiel) internet of APP-Parking. De parkeercontroleur van de gemeente kan aan de hand van het kenteken zien of betaald is. Bij wegrijden stopt men de parkeeractie via SMS (SMSParking), Internet of via Smartphone (Smartphone-, APP-Parking). Parkeeracties gestart via App of (mobiel) internet kunnen niet gestopt worden via sms, andersom kan dit wel.

Voor Roosendaal en Bergen op Zoom moet men een sticker achter de voorruit hebben zodat de controleur weet dat hij het kenteken moet controleren.

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.