De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

SMSParking breidt verder uit in West Brabant!

Vanaf nu met SMSParking mobiel parkeren in Oosterhout, Waalwijk, Bergen op Zoom en Roosendaal.

SMSParking heeft vanaf deze week haar dienst uitgebreid in de regio “West-Brabant”!  Men kon al gebruik maken van SMSParking in Breda sinds 1 september 2012 en deze week zijn daar Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout en ook het nabijgelegen Waalwijk bijgekomen waar men mobiel kan parkeren via App- SMS-, Internet- en Smartphone-Parking.

Mobiel parkeren in deze gemeentes werkt hetzelfde als in andere gemeentes waar SMSParking geactiveerd is.  Bij aankomst start men een parkeeractie door het zonenummer van de parkeermeter en het kenteken door te geven. Dit doet men door een sms te versturen naar 4030, (mobiel) internet of APP-Parking. De parkeercontroleur van de gemeente kan aan de hand van het kenteken zien of betaald is. Bij wegrijden stopt  men de parkeeractie via SMS (SMSParking), Internet of via Smartphone (Smartphone-, APP-Parking).

Voor Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal is nog wel een sticker achter de voorruit nodig, voor Oosterhout en Waalwijk is dit niet nodig en wordt direct op kenteken gecontroleerd.

Voor nieuwe klanten heeft SMSParking een actiecode “parkeerbonus” actief. Gebruiken mensen deze actiecode tijdens de registratie en parkeren ze in een van deze steden dan betaald SMSParking de eerste 7,50 parkeergeld.

Volgende maand zal SMSParking haar dienst verder uitbreiden naar o.a. Oss, Tiel, Leeuwarden en Deventer. In het loop van de daaropvolgende maanden zullen er nog meer gemeentes volgen.

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.