De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

SMSParking nu ook in Den Haag en Scheveningen

Vanaf vandaag ook parkeren via SMS, App en (Mobiel) internet in Den Haag en Scheveningen!

Vanaf vandaag 1 juni 2012 kun je met SMSParking parkeren in Den Haag en Scheveningen. Met mobiel parkeren van SMSParking betaal je vanaf nu ook in Den Haag en Scheveningen per minuut en dus alleen voor de geparkeerde tijd. In Den Haag en Scheveningen kun je mobiel parkeren door je aan en af te melden via SMS-, APP-, Internet- en SmartPhoneParking.

Hoe werkt mobiel parkeren in Den Haag en Scheveningen?
Het werkt hetzelfde als je gewend bent in andere steden waar je SMSParking gebruikt. Bij aankomst start je een parkeeractie door het zonenummer van de parkeermeter in Den Haag en Scheveningen en je kenteken door te geven. Dit doe je door een sms te versturen naar 4030, (mobiel) internet of APP-Parking. De parkeercontroleur van de gemeente Den Haag en Scheveningen kan aan de hand van jouw kenteken zien of je betaald hebt. Wanneer je wegrijdt stop je de parkeeractie op dezelfde manier en betaal je alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd!

Naast Den Haag en Scheveningen is vandaag ook SMSParking gestart in Hoorn en Harlingen. Meer daarover kun je hier lezen.

Voor de actuele lijst van alle actieve en geplande steden ga je naar: https://smsparking.nl/particulier/waar

 

Friends&Family zomer actie van 10 Euro parkeer bonus

Met de nieuwe introductie willen wij je als klant van SMSParking extra belonen voor de nieuwe klanten die je als enthousiaste gebruiker adviseert om ook gebruik te maken van onze dienst. Wij hebben daarom tot het einde van dit jaar de parkeerbonus van de Friends&Family actie verhoogd naar 10 Euro. Dit betekent dat voor elke nieuwe klant die via jou lid wordt voor maar 1 Euro (normaal 5 Euro), jij 10 Euro parkeerbonus van ons ontvangt. De parkeerbonus is voor onbepaalde tijd geldig. Worden er via jou 10 mensen lid dan ontvang je van ons 100 Euro parkeerbonus. Nieuwe mensen aanmelden kan je via je persoonlijke pagina via de optie; "Verdien een parkeerbonus".

Meer info hierover vind je hier

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.