De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

SMSParking nu ook in Utrecht!

Vanaf vandaag ook parkeren via SMS, App en (Mobiel) internet in Utrecht!

Vanaf vandaag 1 maart kun je met SMSParking parkeren in Utrecht. Met mobiel parkeren van SMSParking betaal je vanaf nu ook in Utrecht per minuut en dus alleen voor de geparkeerde tijd. In Utrecht kun je mobiel parkeren door je aan en af te melden via SMS-, APP-, Internet- en SmartPhoneParking.

Hoe werkt mobiel parkeren in Utrecht?
Het werkt hetzelfde als je gewend bent in andere steden waar je SMSParking gebruikt. Bij aankomst start je jouw parkeeractie door het zonenummer van de parkeermeter in Utrecht en je kenteken door te geven. Dit doe je door een sms te versturen naar 4030, (mobiel) internet of APP-Parking. De parkeercontroleur van de gemeente Utrecht kan aan de hand van jouw kenteken zien of je betaald hebt. Wanneer je wegrijdt stop je de parkeeractie op dezelfde manier en betaald alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd!

In Utrecht heb je geen pasje nodig achter de voorruit.

Naast Utrecht kun je ook parkeren in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Amersfoort, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Beverwijk, Nijmegen, Arnhem en Enschede en kun je binnenkort ook Mobiel parkeren via SMSParking in Almere(10 april), Alkmaar (30 maart), Hengelo (31 maart), Hoorn (15 april) en zeer binnenkort wordt ook de datum voor Den Haag en Scheveningen vastgesteld.

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.