De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Uitbreiding mobiel parkeren SMSParking in Valkenburg aan de Geul en Muiden

Best, 22 november 2013

SMSParking zit niet stil en heeft haar diensten de afgelopen maanden flink uitgebreid. In september werden al Oss, Tiel, Drachten en Zaanstad geactiveerd en vanaf vandaag is de dienst ook actief in Valkenburg aan de Geul en Muiden. Begin december zal ook de vestingstad Hulst worden geactiveerd. In januari 2014 volgen ook Roermond en Purmerend.

In al deze gemeentes kan men dan met de mobiele telefoon parkeergeld betalen door zich aan en af te melden via SMS-, APP-, Internet- en SmartPhoneParking. Een sticker achter de voorruit is niet nodig.

Hoe werkt mobiel parkeren in deze nieuwe gemeentes?
Het werkt hetzelfde als men gewend is in andere steden waar men SMSParking gebruikt. Bij aankomst start men de parkeeractie door het zonenummer van de parkeermeter en het kenteken door te geven. Dit doet men door een sms te versturen naar 4030, (mobiel) internet of APP-Parking. De parkeercontroleur van de gemeente kan aan de hand van het kenteken zien of er betaald is voor parkeren. Wanneer men wegrijdt stopt men de parkeeractie op dezelfde manier en betaald alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd!

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.