De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Parkeerbonus en garageparkeren!

21 november 2020

Het zijn afgelopen jaar erg ongewone tijden geweest met veel onzekerheid en verandering. Met de feestdagen voor de deur is dit de perfecte tijd om in deze tijden positief te blijven!

Om deze reden willen wij, SMSParking, u bij uw registratie een parkeerbonus van 15 euro cadeau doen ! Met deze parkeerbonus kunt u voor 15 euro gratis parkeren door heel Nederland. 

Bent u geïntereseerd in onze service? Neem dan snel hier een kijkje voor meer informatie !

 

Parkeerbonus

Het verzilveren van de 15 euro gratis parkeerbonus kan doormiddel van het invoeren van de code: bonus15 tijdens uw registratie! 

Registreer nu

Garageparkeren

Het is al een tijdje mogelijk om uw parkeeractie’s in garage’s af te rekenen met de SMSParking app. Geen gedoe meer bij betaalautomaten of kleingeld. De garage's waar op je met SMSParking kan betalen voor uw parkeeractie blijft groeien. Bekijk op deze pagina in welke garage's u allemaal kunt betalen met behulp van de SMSParking App.

Garages Amersfoort

Wilt u nou ook gebruikmaken van garage parkeren naast straat parkeren in Amersfoort, dan kan dat nu! Vanaf heden hebben we vier verschillende parkeer garages die het mogelijk maken om via de telefoon te betalen. 

De vier verschillende garages zijn: 
1. Parkeergarage Flintplein
2. Parkeergarage Amerena
3. Parkeergarage Koestraat
4. Parkeergarage Stadhuisplein

Door via de telefoon te betalen voor je parkeeractie in een garage vermijd u de eindeloos lange rijden voor de betaald automaat, en bespaar je dus tijd. 

Indien u geïntereseerd bent in het garageparkeren in Amersfoort neem dan snel hier een kijkje! 

Garages Arnhem

Naast Amersfoort heeft ook Arnhem garages met mobiel parkeren geïntroduceerd. U kunt vanaf nu dus ook garageparkeren en straat parkeren in Arnhem. 

De garages die het mobiel parkeren ook hebben geïntroduceerd zijn:
1. Parkeergarage Centraal
2. Parkeergarage Musis
3. Parkeergarage Rozet

Bent u benieuwd naar het garageparkeren in Arnhem? Neem dan snel een kijkje op deze pagina voor meer informatie.

Analyse parkeergarages

De ANWB heeft een onderzoek naar buiten gebracht met betrekking tot het gemak van 40 verschillende parkeer garages in 20 verschillende steden in Nederland. 

Als u meer informatie wilt over de parkeergarages waar we op dit moment actief zijn neem dan hier een kijkje. Zoals u mogelijk al heeft opgemerkt hebben wij onze dienst bij een aantal van deze garages net geïntroduceerd. Onze dienst zal de parkeergarages helpen op hun weg naar de top!

Mocht u geïntereseerd zijn in het volledige onderzoek van de ANWB, neem dan een kijkje op deze pagina.

Download onze applicatie nu!

© SMSParking B.V. (2020) Alle rechten voorbehouden.
twitter-squarefacebook-squarelinkedin-square