De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018)

Hoe werkt het?

Het gemak met mobiel parkeren via SMSParking

Met SMSParking parkeert u uw auto en start u de parkeeractie. Zo simpel is het. Als u wegrijdt, stopt u de parkeertijd en u betaalt achteraf. Nooit teveel en zonder parkeerboetes.


Mobiel parkeren via sms, app en internet in 4 stappen

 

 

Stap 1: Auto parkeren

U parkeert uw auto bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen of Utrecht. Of in een van de andere 150 steden.

 

 

Stap-2-SMSParking

 

Stap 2: Parkeeractie starten

U start de parkeeractie met uw mobiele telefoon. U maakt hierbij gebruik van sms parking, app parking of internet parking.

 

 

Stap 3: Parkeeractie loopt

U doet uw ding en parkeerwachters controleren of uw auto betaald geparkeerd staat. Ze scannen uw kenteken of zien de sticker achter uw voorruit in steden waar niet gescand wordt.

 

 

Stap 4: Achteraf betalen

Bij vertrek stopt u uw parkeeractie met uw mobiele telefoon. U ontvangt maandelijks een factuur voor uw parkeerkosten en betaalt achteraf.

 


Meer weten? Lees onze uitgebreide Gebruikershandleiding

 

Mobiel parkeren via sms, app en internet

Met een account bij SMSParking kunt u op verschillende manieren betaald parkeren: via sms, app en internet. Voor uw eigen auto of voor die van iemand anders. Uw account is niet kenteken gebonden. U kunt op elk moment voor elk kenteken een parkeeractie starten.

Buitenlands kenteken? Ook gebruikers met een buitenlands kenteken kunnen bij SMSParking een parkeeractie starten.

 

Zo werkt mobiel parkeren via SMSParking
Het enige wat u nodig heeft voor snel en eenvoudig mobiel parkeren via SMSParking is een mobiele telefoon, tablet of laptop. Voor app parking heeft u een smartphone of tablet nodig.

App parking
U download de app van SMSParking op uw mobiele telefoon. De app herkent via GPS uw locatie en zonecode. U kiest uw kenteken en start parkeren.
Meer over app parking.

SMS parking
SMS Parking werkt altijd. U heeft geen internetverbinding nodig.
Via sms-berichten start en stopt u de parkeertijd.
Meer over sms parking.

Internet Parking
Internet parking is ideaal voor het regelen van parkeren voor uw visite of zakelijk bezoek. Werkt precies hetzelfde als sms parking, maar is niet gebonden aan een telefoonnummer.
Meer over internet parking.

 

 

 

Ook mobiel parkeren?
Meld u aan bij SMSParking