De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Zakelijk parkeren

Met zakelijk parkeren van SMSParking kunt u een onbeperkt aantal parkeeracties starten. Voor zakelijke gasten én voor uw medewerkers. Bij SMSParking heeft u continu inzicht in gemaakte parkeerkosten en rekent u per maand af. Op een overzichtelijke specificatie vindt u alle parkeeracties en bijbehorende kosten.

Maak kennis met zakelijk parkeren

Wilt u af van losse parkeerbonnen en gedoe over parkeerboetes? Wilt u voorkomen dat uw medewerkers en zakelijk bezoek kostbare tijd verspillen bij ingewikkelde parkeerautomaten? Met zakelijk mobiel parkeren van SMSParking kiest u voor gemak. Tijdens het parkeren én bij het afhandelen van uw parkeeradministratie.

Eén maandelijkse factuur vervangt losse parkeerbonnetjes en u betaalt alleen voor daadwerkelijk gemaakte parkeerkosten. Eenvoudig, snel en overzichtelijk.

Voordelen van zakelijk parkeren met SMSParking

SMSParking neemt u alle administratieve rompslomp uit handen. U, uw bezoek én uw medewerkers besparen tijd. Onnodige irritaties over gemaakte parkeerkosten en parkeerboetes zijn verleden tijd.

Tien voordelen van zakelijk mobiel parkeren met SMSParking:

  1. Geschikt voor alle zakelijke gebruikers, van ZZP-er tot multinational.
  2. Ook voor gebruikers met een buitenlands kenteken.
  3. Eigen accountmanager die alles voor u regelt.
  4. Eén maandelijkse factuur die alle parkeerbonnen vervangt.
  5. Altijd en overal inzicht in alle parkeeracties en –kosten.
  6. Onbeperkt aantal gebruikers op één account.
  7. Onbeperkt aantal kostenplaatsen en activiteiten per werknemer mogelijk.
  8. Niet kenteken gebonden.
  9. Ook te gebruiken voor bezoek van uw klanten.
  10. Op maat gemaakte rapportage van uw parkeerhistorie.

SMSParking Card

Naast het parkeren op straat en een aantal garages die beschikbaar zijn via Mobiel Parkeren, is er ook de SMSParking Card waarmee u toegang krijgt tot meer dan 800 garages in Nederland. Bovendien is de SMSParking Card direct te gebruiken in heel Europa voor het parkeren op straat, in garages en bij tolwegen! Dit is uniek en superhandig voor op reis.
De eenmalige kosten voor een kaart zijn 6,05 euro en de maandelijkse kosten zijn 0.61 euro, allemaal inclusief de BTW. De transactiekosten zijn gelijk aan het Mobiel Parkeren.
Zakelijk voordeel: bij het gebruiken van de SMSParking Card is alle BTW overzichtelijk gespecificeerd op de maandelijkse factuur.

Zakelijk mobiel parkeren met persoonlijke service

Kiest u voor mobiel parkeren via SMSParking, dan zorgt een accountmanager voor het vastleggen van alle gemaakte afspraken, voor persoonlijk advies en het beantwoorden van uw vragen. Samen bespreken we alle wensen en mogelijkheden.
Mobiel parkeren bij SMSParking is parkeren op maat!

Registreren

Meld u aan bij SMSParking en start direct met besparen.

Afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze accountmanagers. Wij komen dan langs bij u op locatie om toe te lichten wat SMSParking voor uw bedrijf kan doen.

Bel mij

Wilt u gebeld worden over zakelijk mobiel parkeren?

Download de App

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.