De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Informatie Wijziging Facturatieperiode

28 februari 2024

Informatie Wijziging Facturatieperiode

In onze dynamische wereld is verandering een constante factor. Echter, na zorgvuldig overwegen en plannen, komen we soms tot de conclusie dat sommige dingen beter onveranderd kunnen blijven. Dit is precies het geval met de facturatiecyclus bij SMSParking.

Recentelijk hadden we aangekondigd een wijziging in onze facturatieperiode te overwegen, waarbij we van plan waren over te stappen op een kalendermaandbasis voor onze facturatie. Dit zou inhouden dat de facturatieperiode zou verschuiven naar de eerste tot de laatste dag van elke maand.

Na een grondige evaluatie hebben we echter besloten om deze voorgenomen wijziging niet door te voeren. Dit betekent dat onze huidige facturatiecyclus ongewijzigd blijft, lopende van de 26e van de ene maand tot en met de 25e van de volgende maand. Ook het moment van incasso voor de SMSParking-facturen zal blijven zoals het is, namelijk op de 26e van elke maand.

We begrijpen dat veranderingen in onze dienstverlening impact kunnen hebben op uw planning en financiële administratie. Daarom streven we ernaar om onze communicatie zo duidelijk en tijdig mogelijk te maken. Met deze beslissing hopen we de continuïteit en stabiliteit in onze dienstverlening te waarborgen, iets waarvan we weten dat het voor onze klanten van groot belang is.

We waarderen uw begrip en voortdurende steun. Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te ondersteunen.
© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.