De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Zakelijk Parkeren

Met zakelijk parkeren van SMSParking kunt u een onbeperkt aantal parkeeracties starten. Voor zakelijke gasten én voor uw medewerkers. Bij SMSParking heeft u continu inzicht in gemaakte parkeerkosten en rekent u per maand af. Op een overzichtelijke specificatie vindt u alle parkeeracties en bijbehorende kosten.

Uniek in de markt

Één tarief voor het hele bedrijf!

Bij SMSParking bieden wij zowel kleine als grote ondernemingen een voordelige oplossing. U profiteert van een tarief van slechts €2,35 per maand voor elk bedrijfsaccount, zonder extra kosten voor het aantal kentekens of gebruikers. Voor elke parkeeractie rekenen wij slechts €0,16. Hierdoor behoren wij tot de goedkoopste aanbieders in de markt!
€2,35
Per maand, per accountOngeacht aantal gebruikers of voertuigen
€0,16
Per parkeeractie / SMS
€5,00
Eenmalig
Meer informatie over tarieven »
Alle prijzen zijn inclusief BTW (21%)

Ervaar direct

Zakelijk voordeel

Wilt u af van losse parkeerbonnen en gedoe over parkeerboetes? Wilt u voorkomen dat uw medewerkers en zakelijk bezoek kostbare tijd verspillen bij ingewikkelde parkeerautomaten? Met zakelijk mobiel parkeren van SMSParking kiest u voor gemak. Tijdens het parkeren én bij het afhandelen van uw parkeeradministratie. Eén maandelijkse factuur vervangt losse parkeerbonnetjes en u betaalt alleen voor daadwerkelijk gemaakte parkeerkosten. Eenvoudig, snel en overzichtelijk.

Vast contactpersoon voor parkeeradvies en hulp

Altijd directe ondersteuning

Gebruiksvriendelijke en intuïtieve app

Eenvoud en efficiëntie

Overzichtelijke beheeromgeving

Beheer met gemak

Maandelijkse gespecificeerde btw-factuur

Transparante facturatie

Persoonlijke 24/7 klantenservice

Service rond de klok

Specificatie van de parkeeracties en kostenplaatsen

Duidelijk kostenoverzicht

Flexibiliteit gegarandeerd

SMSParking Card

Naast het parkeren op straat en een aantal garages die beschikbaar zijn via Mobiel Parkeren, is er ook de SMSParking Card waarmee u toegang krijgt tot meer dan 800 garages in Nederland. Bovendien is de SMSParking Card direct te gebruiken in heel Europa voor het parkeren op straat, in garages en bij tolwegen! Dit is uniek en superhandig voor op reis.

De eenmalige kosten voor een kaart zijn 6,05 euro en de maandelijkse kosten zijn 0.61 euro, allemaal inclusief de BTW. De transactiekosten zijn gelijk aan het Mobiel Parkeren.
Zakelijk voordeel: bij het gebruiken van de SMSParking Card is alle BTW overzichtelijk gespecificeerd op de maandelijkse factuur.
Zakelijk voordeel: bij het gebruiken van de SMSParking Card is alle BTW overzichtelijk gespecificeerd op de maandelijkse factuur!

TARIEF PER KAART

€6,05
Eenmalig per kaart
€0,61
Per maand per kaart

Geïnteresseerd?

Zakelijk Contact

Uw zakelijke parkeerbehoeften vereisen een persoonlijke en professionele aanpak.  Of het nu gaat om advies over kostenbesparing, hulp bij het beheer van meerdere kentekens, of ondersteuning bij het gebruik van onze app; wij zijn er om u te helpen. Vul het contactformulier in met uw gegevens en voorkeuren, en wij nemen op het door u gewenste moment contact op. Zo zorgen we samen voor een zorgeloze parkeerervaring voor u en uw bedrijf.
Wilt u liever gebeld worden?
Gebeld worden »

Contactformulier

Afspraak maken
© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.