De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Nieuwe website gelanceerd!

16 juli 2020
Na 7 maanden hard werken en toewijding, zijn we verheugd de lancering op 17 juli officieel aan te kondigen. We wilden de nieuwe website sneller, gebruiksvriendelijker, en moderner maken. 

Als een van de grote spelers op het gebied van betaald parkeren binnen Nederland, is het voor ons belangrijk om al onze informatie, diensten, en services zo toegankelijk mogelijk te maken.

Doelstellingen

Tijdens het ontwerpen van de nieuwe site hadden we een aantal doelen voor ogen:

- Het toegankelijker maken van informatie over hoe de services van SMSParking werken.

- Potentiële klanten een duidelijker beeld geven van welke voordelen en services SMSParking ze kan bieden. 

- Het implementeren van de Branding en Design Guidelines voor een consistente gebruikservaring.

Wat is er veranderd?

We hebben de locaties waar wij actief zijn overzichtelijk gemaakt, de tarieven die we hanteren duidelijker verwerkt, en het makkelijker gemaakt om contact op te nemen met onze support of sales afdeling.

Onze huidige klanten en prospects zullen alle nuttige informatie op de homepagina vinden.  De pagina ‘hoe het werkt’ is van een nieuwere structuur voorzien. De documentatie over hoe onze services werken zijn ge-update.

Ook hebben we ons best gedaan om de website responsive te maken zodat hij optimaal werkt op alle apparaten en platforms.

De website zal constant ge-update worden met handige informatie, nieuws en updates. Nieuwe locaties worden automatisch toegevoegd.

Wij hopen onze klanten een prettigere gebruikservaring te bieden met deze veranderingen.
© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.