De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Nieuwsbrief December 2022

28 december 2022

Maximale dekking!

SMSParking biedt u al jaren de maximale dekking voor het gebruik van mobiele parkeer services via SMS, APP en WEB. Hoe u de dienst ook gebruikt, u heeft altijd beschikking over alle plaatsen op straat en in garages. En dankzij de SMS opties bent u nooit afhankelijk van uw databundel of -verbinding.

Klik hier voor alle actuele locaties op straat en in garages. Zo kunt u uw reis optimaal plannen inclusief het parkeren. Wilt u terug lezen hoe alle opties werken, klik dan hier.

Altijd een voordelig tarief!

Met SMSParking betaalt u nooit te veel voor parkeren, maar zeker ook niet voor de service! In 2018 en 2019 uitgeroepen tot makkelijkste app door de consumentenbond en bovendien met de scherpste service tarieven.

Per januari 2023 gelden de onderstaande tarieven, waarbij je kan kiezen uit twee tarief modellen (alle genoemde tarieven gelden incl. BTW): met of zonder abonnement:

Parkeren met SMSParking ook in garages!

Het is ook mogelijk om met SMSParking in garages te parkeren, met hetzelfde gemak als op straat! Maar hoe werkte dit ook al weer?

In diverse steden zijn gemeentelijke garages gekoppeld aan de landelijke dekking die net als op straat eenvoudig via SMS of APP kunnen worden voldaan. Ook daarvoor ontvangt u de heldere specificaties aan het eind van de maand en staat het parkeerbedrag (incl. BTW) keurig op uw factuur. Klik hier voor de lijst met garages en de gebruiksinstructie.

SMSParking is doorlopend bezig nieuwe garages te koppelen aan het systeem. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Ook handig over de grens!

Bij SMSParking staat gemak hoog in het vaandel. Zo is er goed nieuws voor de internationaal reizende automobilist. Vanaf maart 2023 zullen wij meerdere steden in België toevoegen aan onze lijst van steden met straat parkeren waar het mogelijk zal zijn om met SMSParking af te rekenen.

SMSParking wenst al haar gebruikers veel parkeergemak en een succesvol 2023!

Het hele team van SMSParking wenst u een fantastisch 2023 en staat onverminderd voor u klaar met raad en daad. Via onze website kunt u altijd antwoord vinden op uw vraag, mede dankzij onze handige chatfunctie. Als zakelijke klant beschikt u bovendien over een account manager die u graag helpt en ontzorgt.

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.