De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Verassing. De app is geüpdate!

13 augustus 2020
SMSParking is constant bezig om haar service nóg beter en klantvriendelijker te maken. Een belangrijk onderdeel daarvan is de SMSParking app.

We hebben onlangs een grote update online gezet die de SMSParking app in een compleet nieuw jasje heeft gestoken.

Hierbij hebben we gebruik gemaakt van de nieuwe SMSParking Design Guidelines die ook terug te vinden zijn op onze nieuwe website. Eveneens hebben we de laatste ontwikkelingen op het gebied van user experience toegepast.

Bekijk hieronder wat we veranderd hebben.

Navigatie

Om te beginnen hebben we het makkelijker gemaakt om te navigeren door de app. We hebben het grote menu weggehaald, en alle opties verplaatst naar de tabs onderaan de pagina.

Garageparkeren

Vanaf heden is het mogelijk om uw parkeeractie’s in garage’s af te rekenen met de SMSParking app. Geen gedoe meer bij betaalautomaten of kleingeld. Bekijk op deze pagina in welke garage's u allemaal kunt betalen met behulp van de SMSParking App.

Startscherm

Onder dit scherm kunt u - net zoals op de oude versie - een parkeeractie starten. We hebben het kenteken veld weggehaald en de selectie van uw voertuig verplaatst naar het “Parkeren Starten” scherm. Zo is er meer ruimte voor de kaart en blijft het scherm overzichtelijk!

Verder hebben we verschillende icoontjes geïntroduceerd die het duidelijk maken of een zone zich op straat bevind,  in de garage, of dat er een dagkaart geldt.

Parkeren Starten

Na het selecteren van een zone en het drukken op de blauwe knop komt u op het “Parkeren Starten” scherm. Op dit scherm selecteert u een voertuig en voegt u eventueel een label toe aan de parkeeractie. 

Hierna kunt u uw parkeeractie starten door te kiezen of u flexibel wilt parkeren of een eindtijd wilt instellen.

Actieve Parkeeracties

Ook dit scherm is vrijwel onveranderd gebleven. Het laat nog steeds een overzicht zien van alle gestarte parkeeracties op uw account. 

Wel hebben we een icoon toegevoegd die laat zien of uw parkeeractie is gestart op straat, in een garage, of in een zone waar een dagkaart geld. Deze icoontjes hebben we ook toegevoegd aan de kaart op het ”Home” scherm.

Instellingen

De overige opties en instellingen zijn te vinden op dit scherm. Hier kunt onder andere uw parkeergeschiedenis terugvinden, de taal van de app veranderen, notificaties aan en uit zetten, of het gebruik van een parkeerlabel aan of uit zetten.

Om bij meer instellingen te komen, of uw persoonlijke gegevens te veranderen, moet u inloggen op de portal via deze link.

Download de nieuwe update nu!

© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.