De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)
Partners

ElektroNed

SMSParking en ElektroNed slaan handen ineen!

Over ElektroNed
ElektroNed is een zeer actief samenwerkingsverband van zo’n 40 technische installatiebedrijven, verspreid over heel Nederland. We zijn allemaal trotse, zelfstandige bedrijven maar snappen tegelijkertijd dat je sommige zaken beter samen op kunt pakken; denk bijvoorbeeld aan het maken van scherpe inkoopafspraken.

ElektroNed is ook een open netwerkorganisatie. We werken constructief samen met voorkeursleveranciers en innovatieve marktpartijen. We ontwikkelen samen met hen nieuwe concepten en lopen daarmee voorop in de markt.

ElektroNed communiceert proactief en treedt nadrukkelijk als kennisleider naar buiten. Co-creatie en samen duurzaam innoveren staan voorop. ElektroNed is vanzelfsprekend, als eerste samenwerkingsverband, ook branchepartner van Techniek Nederland.

ElektroNed staat voor een vertrouwelijke en fijne sfeer. Mensen doen zaken met mensen. Je moet elkaar kennen én vertrouwen als je samen wilt werken of met elkaar wilt sparren. ElektroNed verbindt, vernieuwt en versterkt. We vormen een community en bouwen deze steeds verder uit omdat we geloven in de kracht van samen. Samen staan we sterker en bereiken we méér. Daar profiteren onze klanten van. Daar profiteren wij allemaal van.
Over SMSParking
SMSParking ontzorgt met haar parkeerdiensten alle ambulante collega’s van de ElektroNed aangesloten bedrijven.

Een sterk product dat gemak voordeel en efficiency levert aan de mobiliteit in de kaders van betaald parkeren. Werkgevers worden ontzorgd door vereenvoudiging van de (parkeer) administratie, heldere rapportages en centrale facturatie. Werknemers hoeven niet meer voor te schieten en te declareren, geen muntjes meer nodig en zeker geen tijd te verdoen aan de parkeermeter.

Elke SMSParking klant zakelijk en privé ervaart het gemak van de stabiele APP en bespaart naast tijd ook kosten want men betaalt nooit teveel en al zeker niet voor parkeerboetes!
SPECIALE ACTIE
Als lid van ElektroNed kunt u met extra voordeel registreren voor parkeergemak van SMSParking! Elke nieuwe registratie ontvangt € 20,- parkeertegoed bij gebruik van actiecode ELEKTRONED.
Lid worden »
© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.