De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Partners

Onze partnerschappen stellen ons in staat om innovatieve parkeeroplossingen te bieden die naadloos integreren met uw dagelijkse behoeften. Op deze pagina lichten we onze gewaardeerde partners uit die bijdragen aan het vereenvoudigen van uw parkeerervaring. Ontdek hoe deze samenwerkingen het verschil kunnen maken voor zowel individuele als zakelijke gebruikers.

Regio Business

SMSParking ontzorgt met haar parkeerdiensten zowel werkgevers, werknemers en privé rijders. De Brabantse roots maken het belangrijk om aan te sluiten bij Regio-business. Een sterk product dat gemak voordeel en efficiency levert aan de mobiliteit in de kaders van betaald parkeren.
Meer lezen »

Vereniging Zakelijke Rijders

De Vereniging Zakelijke Rijders komt op voor de belangen van zakelijke rijders. Zowel voor de werknemer als ondernemer, voor zakelijke kilometers gereden in een gekochte of geleasede auto van de zaak of in uw privéauto. Kortom, voor iedereen die zakelijke kilometers maakt.
Meer lezen »

WoningCorporaties

SMSParking ontzorgt met haar parkeerdiensten zowel eigenaren/exploitanten van vastgoed als alle dienstverleners zoals bouwbedrijven, installatiebedrijven en overige dienstverleners (bijvoorbeeld onderhoud en schoonmaak).
Meer lezen »

ElektroNed

SMSParking ontzorgt met haar parkeerdiensten alle ambulante collega’s van de ElektroNed aangesloten bedrijven. Een sterk product dat gemak voordeel en efficiency levert aan de mobiliteit in de kaders van betaald parkeren.
Meer lezen »

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant.
Meer lezen »

Registreer nu en ontvang €10 parkeerbonus!

Gebruik de actiecode smsp2023
Registreren
© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.