De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)
Partners

ParkingYou

ParkingYou versterkt de dekking van SMSParking

Over ParkingYou
ParkingYou is in 2015 opgericht als logisch vervolg op de pop-up parking service bekend van de Guus Meeuwis concerten. Vanuit de eerste locatie in Eindhoven is ParkingYou succesvol gegroeid naar parkeerlocaties in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en vele andere.

Het ontsluiten van parkeerlocaties helpt gemeenten de ruimte terug te geven aan de stad, maar ook hebben mobilisten een ruime keus in voordelige parkeerplaatsen. Dit zijn veelal parkeergelegeneheden die onderdeel zijn van een pand waarin gewerkt en/of gewoond wordt. De onbenutte parkeerruimte is nu voor iedereen beschikbaar!
Over SMSParking
SMSParking ontzorgt met haar parkeerdiensten zowel werkgevers, werknemers en privé rijders. Sinds 2007 biedt SMSParking een sterk product dat gemak, voordeel en efficiëntie levert aan de mobiliteit in de kaders van betaald parkeren. Werkgevers worden ontzorgd door vereenvoudiging van de (parkeer) administratie, heldere rapportages en centrale facturatie. Werknemers hoeven niet meer voor te schieten en te declareren, geen muntjes meer nodig en zeker geen tijd te verdoen aan de parkeermeter.

Elke zakelijke SMSParking klant, ervaart het gemak van de stabiele APP en bespaart naast tijd ook kosten want men betaalt nooit teveel en al zeker niet voor parkeerboetes. Met de SMSParking Card is toegang tot parkeergarages eenvoudig en administratief verantwoord.
SPECIALE ACTIE
Als gebruiker van ParkingYou kunt u met extra voordeel registreren voor parkeergemak van SMSParking! Elke nieuwe registratie ontvangt € 10,- parkeertegoed bij gebruik van actiecode SMSP2023.
Lid worden »
© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.