De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)
Partners

Regio Business

SMSParking ‘Bobt’ er op los met Regio Business!

Over Regio Business
De afgelopen jaren is Regio Business uitgegroeid tot een echte Brabantse Business Community. Inmiddels zijn zo’n 1800 bedrijven lid vanuit diverse branches. Door onze focus op de maakindustrie in onze zakenmagazines en via onze BOB (Business Ontmoet Business) Academies special voor DGA’s uit die maakindustrie, zijn deze echte bedrijven steeds beter vertegenwoordigd.

Dit is ook goed nieuws voor ondernemers uit andere branches zoals de zakelijke
dienstverlening! Regio Business brengt dus ondernemende mensen in Brabant met elkaar in contact. Ons 3D Business concept vormt hiervoor de basis en is vooral smart to have. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op.
Over SMSParking
SMSParking ontzorgt met haar parkeerdiensten zowel werkgevers, werknemers en privé rijders. De Brabantse roots maken het belangrijk om aan te sluiten bij Regio-business. Een sterk product dat gemak voordeel en efficiency levert aan de mobiliteit in de kaders van betaald parkeren. Werkgevers worden ontzorgd door vereenvoudiging van de (parkeer) administratie, heldere rapportages en centrale facturatie. Werknemers hoeven niet meer voor te schieten en te declareren, geen muntjes meer nodig en zeker geen tijd te verdoen aan de parkeermeter.

Elke SMSParking klant, zakelijk of privé, ervaart het gemak van de stabiele APP en bespaart naast tijd ook kosten want men betaalt nooit teveel en al zeker niet voor parkeerboetes.
SPECIALE ACTIE
Als RegioBusiness lid kunt u met extra voordeel registreren voor parkeergemak van SMSParking! Elke nieuwe registratie ontvangt € 10,- parkeertegoed bij gebruik van actiecode SMSP2023
Lid worden »
© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.