De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)
Partners

Techniek Nederland

SMSParking en Techniek Nederland ontzorgen bedrijven!

Over Techniek Nederland
Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.
Over SMSParking
SMSParking ontzorgt met haar parkeerdiensten alle ambulante collega’s van de bij Techniek Nederland aangesloten bedrijven.

Een sterk product dat gemak voordeel en efficiency levert aan de mobiliteit in de kaders van betaald parkeren. Werkgevers worden ontzorgd door vereenvoudiging van de (parkeer) administratie, heldere rapportages en centrale facturatie. Werknemers hoeven niet meer voor te schieten en te declareren, geen muntjes meer nodig en zeker geen tijd te verdoen aan de parkeermeter.

Elke SMSParking klant zakelijk en privé ervaart het gemak van de stabiele APP en bespaart naast tijd ook kosten want men betaalt nooit teveel en al zeker niet voor parkeerboetes!

Wat SMSParking extra uniek maakt is dat er geen abonnement van toepassing is! En dat in combinatie met de laagste transactietarieven in de markt.
SPECIALE ACTIE
Als lid van Techniek Nederland kunt u met extra voordeel registreren voor parkeergemak van SMSParking! Elke nieuwe registratie ontvangt € 20,- parkeertegoed bij gebruik van actiecode TECHNL
Lid worden »
© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.