De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)
Partners

Vereniging Zakelijke Rijders

SMSParking sluit aan bij Vereniging Zakelijke Rijders!

Over Vereniging Zakelijke Rijders
De Vereniging Zakelijke Rijders komt op voor de belangen van, hoe kan het ook anders, zakelijke rijders. Zowel voor de werknemer als ondernemer, voor zakelijke kilometers gereden in een gekochte of geleasede auto van de zaak of in uw privéauto. Kortom, voor iedereen die zakelijke kilometers maakt.

VZR informeert en adviseert, heeft een sterke lobby in Den Haag en Brussel en kan helpen met discussies tussen werknemers en werkgevers. VZR vormt heldere standpunten op het gebied van bijvoorbeeld bijtelling, mobiliteitsbudget en kilometervergoeding.
Over SMSParking
SMSParking ontzorgt met haar parkeerdiensten zowel werkgevers, werknemers als privé rijders. Een sterk product dat gemak, voordeel en efficiency levert aan de mobiliteit in de kaders van betaald parkeren. Werkgevers worden ontzorgd door vereenvoudiging van de (parkeer) administratie, heldere rapportages en centrale facturatie. Werknemers hoeven niet meer voor te schieten en te declareren, geen muntjes meer nodig en zeker geen tijd te verdoen aan de parkeermeter.

Elke SMSParking klant, zowel zakelijk als privé, ervaart het gemak van de stabiele APP en bespaart naast tijd ook kosten, want men betaalt nooit teveel en al zeker niet voor parkeerboetes!
SPECIALE ACTIE
Via SMSParking kunt u als zakelijke rijder met korting Premium lid worden! Klik hier, kies voor Premium en vermeld bij de registratie dat u met SMSParking parkeert.
Lid worden »
SPECIALE ACTIE
Registreer nu bij SMSParking met de kortingscode VZR2023 en ontvang direct 20 Euro parkeertegoed!
Direct registreren »
© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.