De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)
Partners

WoningCorporaties

SMSParking biedt voordeel en gemak aan Woningcorporaties!

Over WoningCoporaties
Woningcorporaties.nl is hét platform voor woningcorporaties, woningstichtingen,
woningbouwverenigingen, inclusief een actueel overzicht van toeleveranciers, producten en diensten voor de corporatiesector in heel Nederland.

Elke partij die hierin betrokken is heeft voordeel bij het platform; collega’s, partners en toeleveranciers zijn op 1 plek heel eenvoudig te vinden!
Over SMSParking
SMSParking ontzorgt met haar parkeerdiensten zowel eigenaren/exploitanten van vastgoed als alle dienstverleners zoals bouwbedrijven, installatiebedrijven en overige dienstverleners (bijvoorbeeld onderhoud en schoonmaak).

Een sterk product dat gemak voordeel en efficiency levert aan de mobiliteit in de kaders van betaald parkeren. Bij het bezoeken van de locaties, waar betalend parkeren geldt kan via de stabiele en intuïtieve APP makkelijk worden betaald voor parkeren. Men bespaart naast tijd ook kosten want men betaalt nooit teveel en al zeker niet voor parkeerboetes!
SPECIALE ACTIE
Als lid gebruiker van het Woningcorporaties.nl platform kunt u met extra voordeel registreren voor parkeergemak van SMSParking! Elke nieuwe registratie ontvangt € 10,- parkeertegoed bij gebruik van actiecode SMSP2023
Lid worden »
© SMSParking B.V. (2023) Alle rechten voorbehouden.