De beste parkeerapp volgens de Consumentenbond (2018/2019)

Nieuws & Updates

Garageparkeren: Hoe het werkt

3 september 2020
Sinds kort kan men via SMSParking betaald parkeren in garage’s. Parkeren in garages kan via de app "App-Parking" van SMSParking.

Je hoeft niet meer naar de parkeerautomaat als je terug komt bij de auto, niet meer in de rij staan voor de automaat, geen parkeerkaartjes die kwijt zijn geraakt, en het voornaamste, optimaal gebruiksgemak. 

Wilt u weten in welke garage’s gebruik kan worden gemaakt van ...

Verassing! We hebben de app geupdate

21 augustus 2020
SMSParking is constant bezig om haar service nóg beter en klantvriendelijker te maken. Een belangrijk onderdeel daarvan is de SMSParking app.

We hebben onlangs een grote update online gezet die de SMSParking app in een compleet nieuw jasje heeft gestoken.

Hierbij hebben we gebruik gemaakt van de ...

Onze nieuwe website staat online!

17 juli 2020
Na 7 maanden hard werken en toewijding, zijn we verheugd de lancering op 20 juli officieel aan te kondigen. We wilden de nieuwe website sneller, gebruiksvriendelijker, en moderner maken.

Als een van de grote spelers op het gebied van betaald parkeren binnen Nederland, is het voor ons belangrijk om al onze informatie, diensten, en services zo toegankelijk mogelijk te maken...

Een Frisse Look & Feel

17 juli 2020
U heeft wellicht gemerkt dat het een en ander veranderd is. Een fris logo, diepere kleuren, en prettige illustraties. Maar onze toewijding aan u, onze klanten, zal nooit veranderen en altijd het fundament vormen van wie wij zijn als bedrijf.

Onze nieuwe branding vertegenwoordigd onze waarden en belichaamt onze missie om voor u de betrouwbaarste...
© SMSParking B.V. (2020) Alle rechten voorbehouden.
twitter-squarefacebook-squarelinkedin-square